Samenwerking


Studiezalen is altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden voor leerlingen en studenten. Een van deze kansen is de samenwerking met het bedrijfsleven.

Partners

Een mooie manier om als bedrijf uw maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven is het aangaan van een partnerschap met Studiezalen. Onze partners dragen financieel bij om de ontwikkeling en uitvoering van de projecten mogelijk te maken. Tevens stellen zij hun medewerkers beschikbaar als vrijwilliger voor bijvoorbeeld workshops en trainingen.

 

Door Studiezalen te ondersteunen investeert u in de toekomst en het bieden van kansen aan jongeren, vooral zij die het net iets harder nodig hebben.

 

Wilt u meer informatie over een partnerschap? Stuur dan een mail naar info@studiezalen.com

Betrokken bedrijven worden jaarlijks geïnterviewd over hun maatschappelijke inzet. De artikelen worden gepubliceerd op de website, in kranten en andere social media. Tevens wordt het logo van het desbetreffende bedrijf weergeven in communicatie uitingen van Studiezalen en Stadsdeel Nieuw-West, Gemeente Amsterdam.

 

Stichting Positive Society voert het beheer over Studiezalen en de financiële hulpmiddelen uit. Sinds 2012 subsidieert de Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Nieuw-West, het project.

Sponsor

Leerlingen van de Studiezalen voor het primair onderwijs krijgen wekelijks vers fruit van Albert Heijn.


Samenwerkingspartijen:

Partners: